123ALARM is onderdeel van Glowing Solutions BV

Afbeelding 005Glowing Solutions B.V. is gevestigd in Meppel en staat als VEB-gecertificeerd beveiligingsbedrijf garant voor kwaliteit, vakmanschap en service. Door jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in preventieve oplossingen. Hierbij valt te denken aan binnen- en buitenbeveiliging maar ook aan brandpreventie. Wij bieden een beveiligingsplan op maat voor de bewaking en beveiliging van uw woning, winkel of bedrijf.

 

Voor wie bedoeld?

Het bedrijfsonderdeel glowing-solutions B.V. is een bedrijf dat zich richt op particulieren en ondernemers die een alarmsysteem of uitbreiding of verhuizing hiervan nodig hebben. Daarnaast leveren wij diverse oplossingen omtrent beveiliging, beveiliging van uw computersysteem maar ook van uw huis en kantoor door middel van moderne alarmsystemen en camerabewaking.

 

Diensten

  • Inbraakbeveiliging: een compleet alarmsysteem
  • Branddetectie: rookmelders
  • Camerabeveiliging: camerabewaking en Live View
  • Service en onderhoud: jaarlijkse controle en onderhoud van uw beveiligingssysteem.
  • Meldkamer: een rechtstreekse en doeltreffende verbinding met de meldkamer voor alarmopvolging.
  • Glowing VoIP: Bellen over internet. Betaalbare VoIP producten voor u. Wij laten u verbinden.

 

Glowing VoIP diensten

Steeds meer bedrijven gaan over tot het hosten van een telefooncentrale. Glowing Solutions heeft voor deze bedrijven een eigen dienst opgezet.

Voel u veilig met een alarmsysteem van 123ALARM

Een alarm draagt bij aan de veiligheid van uw bedrijfspand of woonhuis. Wij bieden de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Omdat wij u het beste alarm in Meppel willen bieden, hanteren wij de officiële eisen voor alarmsystemen. Ook voldoen onze alarmen aan de eisen van verzekeraars. Onze alarmsystemen uit Meppel zijn van het zeer gewaardeerde merken. Om de betrouwbaarheid van uw alarmsysteem te waarborgen, kunnen wij elk jaar een onderhoud uitvoeren. Ook belangrijk: al onze alarmsystemen kunnen worden aangesloten bij een meldkamer.

Mocht u zich met enkel een alarm nog niet 100% beschermd voelen, dan bieden wij ook camerasystemen en toegangssystemen aan. Zo maken wij veiligheid voor iedereen toegankelijk.

Advies

Zoekt u een betrouwbaar alarm ? Glowing Solutions kan u helpen bij de aanschaf van uw alarm! Wij bieden hoogwaardige alarmsystemen op het gebied van inbraak of brand, zowel draadloos als bekabeld. Welk alarmsysteem het meest geschikt is hangt af van verschillende factoren. Daarom kan u altijd vragen om persoonlijk advies.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password