Prymaxx Universele Blusspray kit

€ 47,45
Inclusief belasting
  • Glow in the Dark sprayblusser
  • Including wall bracket / holder for in the car
  Beveiligingsbeleid

Op werkdagen voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden

  Leveringsbeleid

Gratis verzending boven 100 euro

  Retourbeleid

Binnen 14 dagen gratis retourneren

Omschrijving

Prymaxx brandblusser:


Een goedgekeurde innovatieve aerosol schuimblusser met de grootste prestaties in Nederland. Dooft het vuur in slechts enkele seconden door een simpele druk op de knop. Hij is licht van gewicht, compact en is met 1 hand te bedienen. Doordat hij werkt zoals een spuitbus met haarlak, kan iedereen, ongeacht leeftijd hem gebruiken.

Door eenvoudig de dop te verwijderen is de Prymaxx Spray brandblusser klaar voor gebruik. Door het compacte design en intuïtieve werking kan er direct worden geblust. Verlies geen kostbare tijd bij brand! Geef u en uw gezin een extra veiligheid.

Paraatheid en een snelle reactie zijn daarbij essentieel . De belangrijkste voorwaarde hiervoor is dat u direct een effectieve brandblusser bij de hand heeft. Direct klaar voor actie. Hiermee voorkomt u dat een kleine vlam zich kan ontwikkelen tot een grote brand.

Zo is de Prymaxx Spray brandblusser de beste brandblusser voor de meest voorkomende branden in huis, kantoor, auto, boot en camper.

 

Eigenschappen Prymaxx brandblusser:


Verstikt het vuur in slechts enkele seconden. Werking door een simpele druk op de knop. Simpel, compact, handzaam. Veroorzaakt geen of minimale omgevingsschade. Niet schadelijk voor mens en dier. Zacht voor materialen. Onderhoudsvrij, milieuvriendelijk, recyclebaar. Biologisch afbreekbaar. Is eenvoudig te reinigen. Beschikt over het Rijkstypekeur.

Geoptimaliseerd voor:


Papier / karton Meubelen Elektrische apparaten Kunststof en Textiel, Vloeibare brandstoffen, Personen, Elektrische installaties tot 1000V

Vetbranden (de Universeel en de Pro-Line Indoor)

Nadelen poederblusser:


Bij gebruik van een poederblusser ontstaat er vaak ernstige nevenschade. Bluspoeder tast alles aan, elektrische installaties gaan vaak kapot, en gegevens op de computer zijn vaak niet meer leesbaar. Bluspoeder is erg corrosief. De schade die hierdoor ontstaat komt meestal veel later aan het licht.

Voordelen

Prymaxx Spray schuim brandblusser:


Bij Prymaxx geen of minimale vervolgschade. Handzaam formaat. Zeer lange blustijd van maximaal 35 seconden (Pro-Line). Prymaxx spray schuim brandblussers kunnen ook met onderbreking blussen waardoor het effect nog groter is. De blustijd is gemiddeld gelijk aan een schuimblusser van 6 liter. Het bluseffect is zeer effectief door zijn spray patroon. De spray vloeistof is makkelijk te verwijderen, milieuvriendelijk en 99% biologisch afbreekbaar. Geen gezondheidsrisico als gevolg van inname. Houdbaarheid van +/- 3 jaar.

Prymaxx cliphouder strong


Ideaal voor het transporteren van de Prymaxx sprayblussers!
Een stevige kunststof houder met een clip waarmee u de Prymaxx sprayblusser aan de wand of in uw voertuig kunt bevestigen.

Specificaties:
- Materiaal: Kunststof

- Kleur: Zwart
- L: 132214AT

Productdetails

Prymaxx

Specifieke referenties

Nieuw

Reviews

No customer reviews for the moment.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password